Forårspower - mit indre brusebad

Kære venner,

En ny og virkelig vidunderlig version er helse-kefir-grønt-smoothie. Eller hedder det egentlig smoothie, når det ikke er en frugtdrik? Ved det ikke. Jeg elsker i hvert fald denne drik, som i sandhed opleves som et indre brusebad. Jeg laver aldrig noget efter præcise mål (undtagen - faktisk - visse kager), så det er en på slump opskrift, man kan bygge på og lege med som man vil og foretrækker

En god håndfuld frossen spinat, helbladet og økologisk - vist egentlig så meget, at man skal bruge begge hænder og gøre sig umage. Svarende til at fylde et halvlitermål. 

3-4 dl vandkefir med ingefær eller æble eller bare en ren sukkerkefir, som er færdig og på køl

en halv tsk chilli-pulver

1 tsk anisfrø

en tommelstørrelse ingefær, skrællet og i lidt mindre stykker

saft af (knapt) en halv citron

et brev instant grøn the

Giv den god tid i blenderen, så den bliver glat og blød og dejlig. Det emulgerer jo overhovedet ikke, så den skal drikkes med det samme for ikke at skille og se mærkelig ud. Men jeg kan heller ikke lade være; er helt tosset med den. Den her version er meget stærk og frisk. Hvis man foretrækker det, kan chilli udelades og man kan tilføje noget frugtsaft, jeg vil anbefale æble eller ananas. Et skvæt tomat (juice eller et par cherrytomater) gør egentlig også godt. Og hvis det er til morgenmad, kommer jeg en håndfuld mandler i, så der er lidt protein at starte dagen med.